Date: Μαΐου 9, 2016
Μια πίτσα “ελεύθερη τύψεων”!!!
Να η συνταγή, μπορείτε ελεύθερα να αυτοσχεδιάσετε και σεις!
Υλικά:
- 2 κολοκυθάκια
- 1 μεγάλο αυγό
- 1 φλιτζάνι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά μοτσαρέλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα για πίτσα
- βασιλικός για το γαρνίρισμα
Προετοιμασία:
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180.
Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα τρίβετε σε ένα τρίφτη τυριού.
Τα βάζετε σε ένα μπολ και αφήστε τα, για 10 λεπτά. Στραγγίξτε τα.
Σε ένα μπολ προσθέστε κολοκυθάκια, το αυγό, 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα, σκόνη σκόρδου και το μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
Απλώστε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ταψάκι πίτσας , απλώστε το μείγμα και ψήστε περίπου για 15-20 λεπτά.
Αφαιρέστε από το φούρνο και προσθέστε τη σάλτσα πίτσας και το άλλο 1/2 φλιτζάνι μοτζαρέλας και ξαναψήστε για άλλα 5-10 λεπτά. Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.