Date: Σεπτεμβρίου 5, 2012
προετοιμασία 20΄
ψήσιμο 10΄
Υλικά για 20-25 κομμάτια
250γρ. ζάχαρη καστανή
1αβγό
1κρόκο
200γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες
80γρ. καρύδια σπασμένα
200γρ. μαλακή μαργαρίνη
270γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τα ¾ της μαργαρίνης και το ρίχνουμε στην υπόλοιπη μαργαρίνη που έχουμε ήδη βάλει σε ένα μπολ και το χτυπάμε στο μίξερ σε πολύ χαμηλή ταχύτητα.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και αμέσως μετά το αβγό και τον κρόκο. Ρίχνουμε το αλάτι και απομακρύνουμε το μπολ από το μίξερ. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι με τη σόδα , τα καρύδια και την κουβερτούρα.
- Ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας μέχρι να ενωθούν τα υλικά και πλάθουμε μικρά μπισκότα, τα οποία τοποθετούμε απαλά πάνω σε λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στους 140 βαθμούς για 10 λεπτά.