Τα κορίτσια του Μάη, βλέπουν με «σκληρό» μάτι το είδωλό τους στον καθρέπτη…

Είναι έτοιμες για τη στέρηση, να πάρουν τόνους μαρουλιού, να τρέξουν χιλιόμετρα, να αδειάσουν τα ράφια των φαρμακείων καταπίνοντας οτιδήποτε υπόσχεται απώλεια λίπος, μείωση πόντων, σύσφιξη…

Είναι έτοιμες να πάνε στο διαιτολόγο, να κάνουν κατά το ήμισυ από αυτά που θα γράφει η διατροφή τους, να ζυγίζονται καθημερινά, να δοκιμάζουν ρούχα που φορούσαν προ 10ετίας, να απογοητεύονται  και ξανά από την αρχή…

ΑΥΤΟΑΞΙΑ, ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ είναι, κατά τη γνώμη μου, οι τρεις λέξεις που δεν έχουν δουλέψει καθόλου τα κορίτσια του Μάη. Είναι ο λόγος που οι γυναίκες αυτές αποτυγχάνουν μακροπρόθεσμα.

Σοβαρά, θα ήθελα όλες σας να αναλογιστείτε το βαθμό της ψυχικής και  συναισθηματικής κακοποίησης που έχετε θέσει τον εαυτό και το σώμα σας.

Σύγκριση με άλλες;
H καμία έχει τα ψεγάδια της.

Μην επιτρέπετε να κρίνεστε, βάση της φυσική σας εμφάνισης ή να λέτε στον εαυτό σας ότι «όταν θα μαι 5 kg λιγότερο τότε μόνο θα βρω την ευτυχία και την εκπλήρωση».

Η ευτυχία δεν βρίσκεται στο 10% σωματικό λίπος και τα 55 kg.

Η ευτυχία βρίσκεται στην αποδοχή και την αγάπη του εαυτού σας.

Φυσικά το να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση, υγιής και να σε χωρά το αγαπημένο σου ρούχο ( όχι εκείνο προ 10ετίας ) είναι κάτι για το οποίο, μπορείτε ακόμα να αγωνίζεστε αλλά ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ να σας ορίζει τη ζωή και την ευτυχία σας!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να κυνηγάτε την τελειότητα!

Συγγνώμη που σας το χαλάω αλλά τελειότητα δεν υπάρχει!

Να είσαι Ιδανική για ποιον;

Τι είναι ιδανικό;

Τη στιγμή που θα αρχίσεις να δέχεσαι και να απολαμβάνεις τη ζωή και ότι συμβαίνει γύρω σου, θα βάλεις και όλους τους στόχους σου σε μια σειρά και έτοιμους να προγματοποιηθούν.

Να επιτρέπετε το εξής:

«Η μόνη πίεση που βάζει κάποιος σε εσάς, να είναι η πίεση από τον εαυτό σας.»

Έτσι ασκηθείτε, καταναλώνεστε θρεπτικές τροφές, αν δεν σας αρέσει η κατάσταση σας τώρα και η αλλαγή θα έρθει και θα μείνει!!!

Θυμηθείτε, ο καθένας έχει μια “γνώμη” αλλά είναι δική σας επιλογή αν θα την ακούσετε ή όχι.

Ακολουθήστε το ένστικτό και το σώμα σας και ζήστε.

“Tigers don’t lose sleep, over the opinions of sheep”.

Leave a Reply

desktopcontactmobilecontact